Theta healing

De ThetaHealing-techniek is een wereldberoemde geneesmethode die in 1995 door Vianna Stibal werd gecreëerd tijdens haar eigen persoonlijke reis terug naar gezondheid en nadat ze van een 9-inch tumor haar been genas.

De ThetaHealing-techniek is een meditatietechniek en spirituele filosofie – niet specifiek voor één religie, maar om ze allemaal te accepteren – met als doel dichter bij de Schepper te komen. Het is een trainingsmethode voor je geest, lichaam en ziel waarmee je beperkende overtuigingen kunt opruimen en het leven kunt leiden met positieve gedachten, terwijl je deugden ontwikkelt in alles wat we doen. Door meditatie en gebed creëert de ThetaHealing Techniek een positieve levensstijl.

Het leert je hoe je je eigen natuurlijke intuïtie kunt gebruiken, vertrouwend op de onvoorwaardelijke liefde van de Schepper van alles om het eigenlijke ‘werk’ te doen. Wij geloven dat door je hersengolfcyclus te veranderen om de “Theta” -staat op te nemen, je daadwerkelijk kunt zien hoe de Schepper van alles onmiddellijk fysiek en emotioneel welzijn creëert. We hebben geleerd dat door de ThetaHealing Techniek intuïtieve vermogens gebruikt kunnen worden om spontaan fysiek en emotioneel welzijn te bewerkstelligen.

Onze filosofie is om anderen te trainen en te coachen hoe ze een beter leven kunnen bereiken door de pure essentie van liefde.

“Een meditatie-trainingstechniek die gebruik maakt van een spirituele filosofie voor verbetering en evolutie van geest, lichaam en geest.”