Over ons

Mijn verhaal

Bijna veertig was ik, toen ik me bewust werd van het feit dat het de hoogste tijd was om grote schoonmaak te houden in mijn onderbewustzijn. Ik moest veel tegenslagen meemaken om dat te beseffen, om te leren voor mezelf te kiezen. Het heeft mij daarna nog een aantal jaar gekost om dat laatste goed onder de knie te krijgen.

Laten we kennis maken!

Ik ben Ayse Kalyon, HSP-er (high sensitive person), iemand met een hoog empathisch vermogen, een doorzetter en een echte strijder (al zeg ik het zelf 😊).

Na ruim twintig jaar in het bedrijfsleven als administrateur te hebben gewerkt, ben ik op zoek gegaan naar antwoorden op vragen zoals ‘wie ben ik’ en ‘waarom ben ik op deze wereld’. Ik heb vervolgens diverse studies gedaan, trainingen gevolgd en mijn grenzen opgezocht om zo mijn passie te ontdekken. Voor mij bracht dit proces dat ik nu professioneel hypnotherapeut & -trainer ben, NLP-coach & -trainer, Quantum Magnetisme- en Thèta-Healer.

Mijn drijfveer is om anderen te helpen om hun eigen talenten te ontdekken. Zodat iemand (weer) dingen doet en keuzes maakt die bij hem of haar passen. Om weer in je kracht te staan en te weten waar je blij van wordt. Dan is mijn missie geslaagd!

Als ervaringsdeskundige en moeder van 3 kinderen weet ik als de beste hoe je je hoofd boven water moet houden bij tegenslagen, zowel op financieel, op persoonlijk en op privégebied. Het doorbreken van onzekerheden en angsten, het uitstippelen van je doelen, je focussen en positief in het leven staan, is me niet vreemd.

Mijn empathie voor de ander, mijn luisterend oor en mijn analytisch en onderzoekend vermogen zijn onmisbaar hulpmiddelen in mijn werk. Door gebruik te maken van mijn persoonlijke ervaringen en inzichten in combinatie met mijn opleidingen haal ik ‘de ware ik’ uit de ander naar boven.

De afgelopen jaren zorgde persoonlijk leiderschap bij mij voor nog meer inzicht. Ik wil dan ook zo veel mogelijk mensen helpen om leider te worden van hun eigen doen, denken en voelen. Daarom verzorg ik regelmatig betaalbare trainingen over persoonlijk leiderschap.