Over ons

Mijn verhaal

Op het moment dat ik me bewust werd van het feit dat het allang al tijd was om grote schoonmaak te houden in mijn onderbewustzijn, was ik inmiddels bijna veertig geworden. Vele tegenslagen moest ik meemaken om het te beseffen, om te leren voor mezelf te kiezen. Dat laatste heeft mij daarna nog jaren gekost om het onder de knie te krijgen. Is het inmiddels gelukt..?

Laten we kennis maken!

Ik ben Ayse Kalyon, HSP-er (high sensitieve Personalty), met hoog empathisch vermogen, een doorzetter en een echte strijder (al zeg ik het zelf 😊).

Na ruim twintig jaar in het bedrijfsleven als administrateur te hebben gewerkt ben ik op zoek gegaan naar antwoorden van vragen zoals wie ben ik en waarom ben ik op deze wereld. Zo heb ik diverse studies gedaan, trainingen gevolgd en mijn grenzen opgezocht, om zo mijn passie; het helpen van andere mensen om eigen talenten te ontdekken en weer terug in hun kracht te staan, te ontdekken.

Inmiddels ben ik een professionele hypnotherapeut, NLP coach & trainer, Quantum Magnetisme Healer, Theta Healer en vooral een luisterend oor, een gesprekspartner voor jong en oud.

Als ervaringsdeskundige en moeder van 3 kinderen weet ik als de beste hoe je je hoofd boven water moet houden in tegenslagen zowel op financieel, op persoonlijk en op privé gebied. Het doorbreken van onzekerheden en angsten, het uitstippelen van je doelen, je focussen en positief in het leven staan.

Met mijn hoge empathie voor de medemens, samen met mijn analytisch en onderzoekend vermogen is geen uitdaging voor mij te groot. Door gebruik te maken van mijn persoonlijke ervaringen, inzichten in combinatie met mijn opleidingen wil ik het beste uit mensen naar boven halen.

De laatste jaren staan voor mij in het teken van Persoonlijk Leiderschap. Ik wil dan ook zo veel mogelijk mensen helpen leider te worden van eigen doen, denken en voelen, door regelmatig betaalbare trainingen te verzorgen.